De Factorij 33,
2987 AK  ZWAAG

Tel 0229-250303
Fax 0229-211340
www.msasafety.com

Over MSA
Veiligheid is ons handelsproduct. Wij zijn sinds 1914 de belangrijkste fabrikant ter wereld van hoogwaardige veiligheidsproducten. MSA-producten zijn weliswaar eenvoudig in gebruik en onderhoud, het zijn ook buitengewoon geavanceerde instrumenten en beschermende uitrusting – het resultaat van talloze onderzoeks- en ontwikkelingsuren, onophoudelijk testen en een niet aflatende toewijding aan kwaliteit waardoor levens worden gered en duizenden mannen en vrouwen elke dag weer worden beschermd. Veel van onze zeer populaire producten zijn een combinatie van elektronica, mechanische systemen en geavanceerd materiaal zodat gebruikers overal ter wereld zelfs in de meest gevaarlijke omstandigheden beschermd blijven.
Onze missie en waarden zijn de stuwende krachten achter alles wat wij doen

Onze Missie
De missie van MSA is ervoor te zorgen dat mannen en vrouwen over de gehele wereld veilig kunnen werken en dat zij, hun families en hun naasten in goede gezondheid kunnen leven.

Onze visie
Onze visie is om wereldwijd de toonaangevende leverancier te zijn van veiligheidsoplossingen om de levens van werkers te beschermen. We streven deze visie na met een ongeëvenaarde inzet op het gebied van integriteit, klantenservice en productinnovatie die uitzonderlijk waardevol is voor alle belanghebbenden in MSA.

Onze waarden
Wij zetten ons in om de gezondheid en veiligheid van onze klanten te beschermen. Wij zijn, simpel gezegd, een organisatie gebouwd op integriteit.

MSA’s Waarden

Onze inzet voor tevreden klanten
Het is ons doel om klanten een superieure klantervaring te bieden. Dat begint bij de ontwikkeling van hoogwaardige producten en gaat verder met ondersteuning die verder gaat dan wat de klant verwacht. De belofte aan onze klanten is eenvoudig: de wereld veiliger maken, mens voor mens.

Veiligheid op basis van kwaliteit & onderzoek
MSA biedt een uitgebreide lijn veiligheidsmiddelen aan die door werknemers in het leger, de brandweer, politie, bouw, olie-, gas- en chemische industrie en vele andere sectoren worden gebruikt. Verscheidene producten, waaronder onze ALTAIR ® lijn draagbare gasdetectors, onze V-Gard ® veiligheidshelmen, onze brandweerhelmen en ademluchttoestellen, worden gezien als de standaard in hun klasse. Onze honderden producten zijn stuk voor stuk ontworpen om hoge kwaliteit te garanderen, op basis van de best mogelijke R&D van de sector.

Kwaliteit en Service
Om te kunnen garanderen dat wij de meest effectieve en betrouwbare producten maken, maken we veel van onze onderdelen zelf. Wij gebruiken ook grondstoffen wanneer we onze producten ontwerpen, machinaal bewerken of vormen. Dit vasthouden aan in-house kwaliteit garandeert een grotere controle over de fabricage en een ongeëvenaarde kwaliteitsbewaking voor onze gebruikers van veiligheidsmiddelen.
Daarnaast en omdat MSA een van de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van innovatieve gasdetectiesystemen en persoonlijke beveiligingsmiddelen is, biedt MSA tevens service op maat van hoge kwaliteit.
Het uitgebreide en veelzijdige dienstenpakket van MSA waarborgt dat uw apparatuur en systemen altijd betrouwbaar, voordelig en gereed voor gebruik zijn. MSA is u altijd van dienst om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft en niet op de laatste plaats, op het moment, dat u hier behoefte aan hebt.

Ongeëvenaard onderzoek & ontwikkeling
MSA beschikt over de meest volledige onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten in de sector. De parel in de kroon is het John T. Ryan Memorial Laboratory vlakbij Pittsburgh, Pennsylvania in de VS, ’s werelds meest geavanceerde testlocatie voor veiligheidsproducten. Ons onderzoek blijft zich continu ontwikkelen door de invoering van computergestuurd ontwerpen, vormgeven met behulp van laser, en testen.

Onderscheidingen door de industrie
MSA werd uitgeroepen tot Outstanding Corporate Innovator – de hoogste onderscheiding van de Product Development and Management Association. We zijn zeer trots om in het rijtje van eerdere winnaars te staan, zoals Apple, BMW, Sprint Nextel en Hewlett-Packard.

MSA
De Factorij 33
ZWAAG Nederland