Trapezium 400
3364 DL SLIEDRECHT
T: 0184-424440
E: [email protected]

Geluid is een essentieel onderdeel in het menselijk bestaan. We maken muziek, We uiten ons, We ontvangen signalen, We communiceren! Toch hebben 1,6 miljoen Nederlanders grote problemen met hun gehoor. En dat zijn ons 3,2 miljoen oren teveel.

Een belangrijke oorzaak van gehoorschade ontstaat door lawaai op het werk. 700.000 mensen staan dagelijks bloot aan schadelijk lawaai. Toch hebben veel medewerkers dat niet in de gaten. Pas na jarenlang werk ontdekken ze dat ze gehoorschade hebben opgelopen. Maar dan is het al te laat: gehoorschade is namelijk onherstelbaar.

Specialist gehoorbescherming
Bij Ronell gehoorbescherming zijn we bezorgd over deze ontwikkeling. We beseffen dat we tijdig moeten ingrijpen om schade te voorkomen. Daar zijn we dus al jarenlang mee bezig. Wij hebben door de tijd heen gespecialiseerd in persoonlijke gehoorbescherming: otoplastieken. In diverse branches zijn we actief om personeel te voorzien van effectieve gehoorbescherming.

Geluidsmetingen
Als organisatie kunnen we flexibel en adequaat reageren op aanvragen van diverse bedrijven. Doordat onze adviseurs door het hele land gevestigd zijn, kunnen we binnen 48 uur een locatiebezoek doen. Daar brengen we samen met de werkgever de risico’s in kaart door geluidsmetingen te doen.

Eigen lab
Ook kan elke adviseur een oorafdruk maken en verzenden naar ons laboratorium. Daar vervaardigen onze specialisten dagelijks honderden otoplastieken. Hierbij houden ze rekening met de laatste wet- en regelgeving en de nieuwste filteringen. Zo borgen wij de kwaliteit voor goede gehoorbescherming!

Effectieve filtering
Op basis van de unieke oorafdruk, ontwikkelen wij een otoplastiek die perfect in je oor past. Hierdoor heb je gegarandeerd effectieve geluidsfiltering. Belangrijk voordeel is dat het prettig draagt en je normale geluiden wel blijft horen.

Intermediair gehoorpreventie
Naast het vervaardigen van otoplastieken in ons laboratorium zijn we doorgegroeid als intermediair op het gebied van gehoorbescherming. Zo kunnen tal van bedrijven bij ons terecht voor advies en goede gehoorpreventie! Dit realiseren we onder andere met cursussen, instructies, gehoortesten en bijdrage aan Safety Days. Een mooie manier om een duurzame relatie op te bouwen!

Ronell
Trapezium 400
SLIEDRECHT 3364 DL
Nederland
Telefoon: 0184-434440
E-mail: [email protected]
Link: http://www.ronell.com