Venneperweg 1135
2144 KE BEINSDORP

T: +31 252-528687


ISFAS staat voor INSPECTION SERVICES FALL ARREST SYSTEMS

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf welke zich helemaal heeft gespecialiseerd in het onafhankelijk zijn in valbeveiligingsinspecties in de ruimste zin van het woord.

Onafhankelijk staat bij ons zeer hoog in het vaandel en dit willen wij ook bereiken door geen leverancier te zijn van goederen en of materialen.

Door deze onafhankelijkheid zijn wij van mening dat er altijd een objectieve inspectie uitgevoerd kan worden zonder enig gevoel van belangenverstrengeling bij de klant achter te laten.

Door onze houding in de markt zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de inspectie branche tbv valbeveiliging en worden we ingeschakeld door grote partijen welke een onafhankelijke inspectie willen van de aanwezige PBM´s of installaties op hun objecten Ook maken installateurs gebruik van ons die hun monteurs niet willen laten inspecteren omdat deze nooit objectief kunnen zijn naar de geleverde valbeveiligingsmiddelen of geïnstalleerde valbeveiligingsinstallaties.

ISFAS kan al uw valbeveiligingsmiddelen inspecteren en daarna rapporteren zodat deze opgenomen kunnen worden in uw kwaliteitsborging, VCA en of ISO.

ISFAS is een landelijk opererend inspectie service en kan daarom ook zonder enig probleem op locatie naar wens inspecteren. Dit geeft u als voordeel dat de middelen direct weer tot uw beschikking staat na de inspectie en u bent niet de middelen 1 tot 2 weken kwijt.

ISFAS kan naast uw losse valbeveiligingsmiddelen (harnassen, vallijnen, instelbare werklijnen, enz. enz.) ook de eventuele gebouw of locatie gebonden installaties ter voorkoming van vallen inspecteren inclusief wat er nodig is om toegang te verkrijgen tot deze werkplekken (schuif-, steek-, gevel-, en of kooiladder, dakluiken, hekwerken, loopwegen enz.)

Met ISFAS heeft u maar 1 aanspreekpunt omtrent valbeveiliging. Inspecteren, Rapporteren en Adviseren

ISFAS
Venneperweg 1135
BEINSDORP Nederland