A+A Düsseldorf vindt dit jaar van 26 tot en met 29 oktober 2021 plaats. Dé nummer 1 vakbeurs op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Fysiek beursbezoek is weer mogelijk dankzij een evenementenprotocol en alleen met online reservering van 1-daagse tickets.

De vakbeurs omvat vele exposanten op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, corporate workwear & fashion en gezondheid. De meer dan 1.000 deelnemende bedrijven en hun assortiment staan in de exposantendatabase op de beurssite. Bezoekers kunnen deelnemen aan maximaal 35 bijeenkomsten met meer dan 300 sprekers. Dit kan zowel face-to-face als digitaal.
De beursorganisatie past zich voortdurend aan de actuele voorschriften aan. Voor de best mogelijke bescherming van alle beursdeelnemers geldt een registratieplicht, een online ticketreservering en controle op verificatiedocumenten (gevaccineerd, getest of hersteld).

Actuele informatie omtrent het programma, de exposanten, hygiëne richtlijnen en het laatste nieuws is te vinden op de website: https://www.aplusa-online.com/.