Europaplein 1
NL 5684 ZC Best

T: +31 499 36 29 11
F: +31 499 36 29 62

[email protected]
www.bataindustrials.com


“The Energy Footwear”

Bata Industrials maakt deel uit van ´s werelds grootste schoenproducent: de Bata Shoe Organisation. We bieden professionals de best passende footwear om veilig te werken en fit te blijven, in alle mogelijke beroepen, in alle mogelijke omstandigheden, wereldwijd. We gaan dan ook tot het uiterste om een kwalitatieve serie schoenen, sokken en inlegzolen te ontwikkelen, waarvan de kwaliteiten elkaar versterken. Dat maakt footwear van Bata uniek.

Een belangrijk deel van de verzuim-en ziektekosten wordt direct of indirect veroorzaakt door het dragen van ongeschikt schoeisel op de werkvloer. Dat kan variëren van een verkeerd type zool, waardoor men uitglijdt waar dat eigenlijk niet nodig zou zijn, tot het dragen van schoenen die onvoldoende steun of bescherming bieden. Ook blijken veel werknemers nog domweg de verkeerde maat schoenen te dragen. Specifieke voet-, enkel- en lage rugklachten die daaruit voortvloeien kunnen eenvoudig voorkomen worden, door wel de juiste schoen te kiezen. Voor Bata Industrials begint dat verhaal bij een sublieme pasvorm. Daarom hebben wij speciale, anatomisch gevormde leesten ontwikkeld, die voldoende ruimte bieden bij wreef en voorvoet, zodat onze modellen overal de ondersteuning en stabiliteit geven die u van de betere veiligheidsschoen mag verwachten. Zo weten wij een belangrijke basis te leggen voor het verhogen van het werkplezier en het verlagen van het ziekteverzuim.

De gebruiker is voor ons de norm
Alle schoenen van Bata Industrials voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen (EN ISO 20345). Minstens even belangrijk is voor ons, dat ze ook aan de eisen van onze gebruikers voldoen. Die dragen onze schoenen zo graag, omdat ze perfect zijn afgewerkt, comfortabel zitten en energie besparen op de werkvloer. Daarbij spelen we ook nog in op specifieke wensen van bepaalde branches of beroepsgroepen. Met meerdere typen antislipzool en speciale materialen die extra bescherming bieden tegen lasvonken, zuren of water. Zo zorgen we dat zoveel mogelijk mensen beter presteren, met schoenen van Bata Industrials. Bata. The Energy Footwear.

Bata Industrials Europe
Europaplein 1
BEST Nederland