Rivium Boulevard 147
2909 LK CAPELLE AAN DEN IJSSEL
T. 010-2 888 444
W. www.breur.nl

Breur Groothandel is een familiebedrijf dat zich focust op de levering voor bouw, infra en industrie op het gebied van gereedschappen, PBM’s, kleding en bevestigingsmaterialen. Breur staat al meer dan 90 jaar bekend om haar flexibiliteit, actieve en betrokken houding en vakkundige medewerkers. Deze kernwaarden hebben ons “hofleverancie/’ van een grote groep organisaties gemaakt. Met duizenden verschillende producten op voorraad durven wij gerust te zeggen dat wij specialist zijn.

De missie en doelstellingen zijn simpel; Breur staat voor een persoonlijke aanpak. Als familiebedrijf vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Hierdoor blijft men flexibel en oplossingsgericht.

Breur heeft een groot assortiment bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder beroep en ieder seizoen. Wij helpen de klant graag met de selectie en levering van de juiste kleding. Het bedrukken of borduren doen wij zelf, hierdoor is de levertijd kort.

Veiligheid is topprioriteit, daarom doen wij er alles aan om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen en veiligheidsbewustzijn onder onze mensen te creëren.

Breur Groothandel
Rivium Boulevard 147
Capelle aan den IJssel 2909 LK
Nederland
Telefoon: 010-2 888 444
E-mail: [email protected]
Link: http://www.breur.nl