Galvaniweg 11
4207 HL  Gorinchem

T: +32  0183-699613

E-mail: [email protected]

De Werkman Oost is een specialist in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Wij zijn actief als groothandel en als dealer. De Werkman Oost is een “jong” en dynamisch bedrijf waar kennis en service hoog in het vaandel staat. De Werkman Oost bestaat dit jaar 76 jaar en is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om de veiligheid van uw medewerkers te kunnen garanderen.

Wij hebben ons in de loop van tijd gespecialiseerd in snijbestendige artikelen voor de glas- en metaalindustrie, hierdoor kregen we al snel de grote glasfabrieken van Nederland als klant. Door deze ontwikkeling kregen we steeds meer kennis en vraag naar snijbestendige kleding, wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij in Nederland één van de grootste speler zijn op snijbestendig gebied. Onze andere specialismes zijn Petro(chemie), Offshore, weg- en waterbouw en  medische zorg.

De Werkman Oost heeft een heel breed assortiment met alle A-merken, hierdoor is het bijna ondenkbaar dat we niet aan uw eisen kunnen voldoen. Wij hebben een groot pand en een enorme voorraad. Ons pand is groot genoeg om artikelen op voorraad te nemen welke regelmatig door klanten worden besteld, zodat er een korte levertijd gerealiseerd kan worden. Hierdoor zijn we in staat om kleding en de PBM zeer snel te leveren.

Uiteraard maken we ook specials voor klanten, dit is de snelst groeiende markt.

De Werkman Oost zorgt ook voor totaal oplossingen, wij begeleiden het proces van voorlichting aan de klant, voorraad houden voor de klant, passessies op locatie, bijhouden verbruik medewerkers, verpakken op persoon en uiteraard een zeer goede nazorg.

De Werkman Oost
Galvaniweg 11
GORINCHEM Nederland