Hoofdkantoor

Kruisweg 763
2132 NG HOOFDDORP

T: 020-6533400
www.hutter.nl
[email protected]

Hütter Safety is de handelsnaam van Hütter Veiligheid en Hütter Safety International. En de oorsprong van de firma dateert al vanaf 1909 als optiek bedrijf. Veilig werken is al meer dan 50 jaar onze missie met het leveren en adviseren van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Als één van de eersten in de markt voor valbeveiliging maakten wij voor onze klanten RI&E’s en installeerden wij valbeveiligingen zoals lijnsystemen, kooiladders, trappen en hekwerken. Dit doen we nog steeds inclusief veel keuringen en inspecties.

In 2002 hebben wij in samenwerking met de TU Delft een nieuw valbeveiligings-systeem met bijzondere eigenschappen ontwikkeld. De eerste projecten hiervan zijn al meer dan 13 jaar geleden geplaatst en zijn nog steeds operationeel. Het systeem onderscheidt zich in de markt vanwege de superieure kwaliteit en uitvoering, de absorptie van de valkrachten en de gegarandeerde waterdichtheid. Onze Scope valbeveiligings-systemen worden tevens naar het buitenland geëxporteerd.

Als PBM leverancier onderscheidt Hütter Safety zich door ervaring en kennis en door het leveren van kwaliteit.
Bij Hütter Safety kunt u rekenen op service en onze dienstverlening zal u zeker bevallen.

Onze specialisaties:

Valbeveiligings-systemen voor het veilig werken op hoogte

PBM’s voor valbeveiliging, volledig assortiment, plus advies en keuringen

Adembescherming

Oogbescherming en optische veiligheidsbrillen, ook op sterkte

Overige persoonlijke beschermingsmiddelen

Met onze expertise en ruime ervaring bent u verzekerd van goede producten en service. Heeft u advies nodig over wat u het beste kunt gebruiken? Wij nodigen u graag uit uw situatie voor te leggen. Onze valbeveiligings-systemen en producten zijn zeer geschikt qua prijs en uitvoering voor wederverkoop. Private label mogelijkheden zijn ook aanwezig.

Voor meer informatie neem contact op, of bezoek de website.

Hütter Veiligheid B.V.
Kruisweg 763
HOOFDDORP Nederland