Kûper 2
8447 GK Heerenveen
Postbus 405
8440 AK Heerenveen

T: 0513 61 99 16
F: 0513 61 99 50


Lasaulec B.V. – ook met PBM concurrend in kennis, kwaliteit, assortiment én prijs.

Rond 1990 startte Lasaulec B.V. met de verkoop van Persoonlijke Beschermingsmiddelen. De basis bestaat eerst uit een klein, maar groeiend assortiment hand-, gezichts-, en gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. Het pakket en de combinatie met MRO-artikelen, slaat zo goed aan, dat Lasaulec B.V. in 1994 besluit om één van de belangrijkste spelers in de PBM-markt te worden. Alle voorwaarden zijn dan inmiddels aanwezig.

Heden ten dage staat een team van PBM-specialisten met een uitstekende markt- en assortimentskennis ú als klant, maar ook de interne organisatie bij voor advies en verkoop op maat.
Een landelijk dekkend netwerk van vestigingen waarborgt een snelle levering vanuit een uitstekende beschikbaarheid en maakt het ú mogelijk de opdrachten voor PBM´s te combineren met MRO-artikelen uit een assortiment van meer dan 100.000 artikelen. Logistiek op maat is hierbij één van onze pijlers. En eventueel gecombineerd met een online-registratiesysteem als onderdeel van de webshop.

Lasaulec B.V. heeft goede afspraken met alle A-merk leveranciers en beschikt daarnaast over diverse scherpgeprijsde alternatieven, tezamen een compleet en concurrerend assortiment.
In het eigen logocentrum wordt de kleding voorzien van een logo en huisstijl naar uw wensen.

Lasaulec B.V. is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, lid van de VVGW en ambassadeur van de Fair Wear Foundation.
Kijk voor meer informatie op www.lasaulec.nl.

Lasaulec B.V.
Kûper 2
HEERENVEEN Nederland