Door snoerloos gereedschap te ontwerpen en het creëren van een PBM assortiment, ontworpen rondom gebruikersbehoeften, maakt MlLWAUKEE@ de werkplaats elke dag veiliger en productiever.

Vandaag de dag zijn we er trots op om een assortiment van meer dan 165 snoerloze tools op ons M18 platform en meer dan 80 snoerloze tools op ons M12 platform aan te kunnen bieden, die de gevaren van de werkplek elimineren. We hebben de markt voor lichte apparatuur heroverd met de lancering van ons MX Fuel assortiment die de behoefte aan benzine op de bouwplaats overbodig maakt.

Persoonlijke beschermingsmiddelen hebben weinig innovatie gekend door de jaren heen en hebben gebruikers ertoe aangezet hun uitrusting aan te passen om beter aan hun eisen en behoeften te voldoen. Door de tijd te nemen om de behoeften van onze gebruikers te begrijpen, hebben we PBM ontwikkeld die zich kunnen aanpassen aan elke taak. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor innovatieve oplossingen zoals onze veiligheidsbrillen die de hele dag kunnen worden gedragen zonder te beslaan.

MILWAUKEE@ zet zich in voor het creëren van innovatieve oplossingen die gebruikers helpen veilig en productief te blijven op de werkplaats. Door een degelijk doch mooÍ afgelijnd assortiment, voorkomen we ook de
keuzestress bij de gebruikers, want velen kunnen door het bos de bomen niet meer zien, en door ons assortiment komt er weer klaarheid in de jungle van het PBM-aanbod.

Milwaukee Techtronic Industries
Jan Valsterweg 83
Dordrecht 3315 LG
Nederland
Telefoon: 078-6524150
Link: https://www.milwaukeetool.nl