Grote groepen mensen lopen risico op gehoorschade, vooral op het werk! En aangezien lawaaislechthorendheid niet kan worden genezen, is het voorkomen ervan belangrijk. Niet voor niets valt gehoorbescherming in de Europese verordening voor persoonlijke beschermingsmiddelen in de hoogste risicocategorie III; de categorie met middelen die beschermen tegen ernstige schade aan de gezondheid. Volgens de Arbowet zijn werkgevers dan ook wettelijk verplicht maatregelen te nemen om gehoorschade bij werknemers te voorkomen. Dat kan onder andere door werknemers van goede gehoorbescherming te voorzien.

Met Pluggerz gehoorbescherming op maat zijn werknemers altijd optimaal beschermd tegen gehoorschade. Dankzij de speciale filters in onze gehoorbescherming kunnen spraak, waarschuwingssignalen en systeemgeluiden nog steeds goed waargenomen worden. Zo kunnen uw werknemers omgevingsgericht en veilig blijven werken. Ook voor de werkomgeving waar communicatie nodig is, kunnen we een passende oplossing bieden.

Bij Pluggerz bieden wij een totaal servicepakket bij de aanschaf van professionele gehoorbescherming. Wat betekent dat? Pluggerz regelt de planning, de organisatie en het beheer. Dus geen zorgen over onderhoud, controle en reiniging van de gehoorbeschermers. Ook bieden we voorlichting, gehoortesten en geluidsmetingen voor een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf.

Ons eigen team van Service Employees verzorgen door heel Nederland het aanmeten, uitleveren en controleren van de otoplastieken op locatie. Daarnaast hebben we een uitgebreid dealernetwerk van audiciens die ook aanmeten, leveren en controleren. Hierdoor bieden wij snelle service en kwalitatieve producten.

> Bekijk de video

Pluggerz
Vlijtstraat 60-01
Doetinchem 7005 BN
Nederland
Telefoon: 0314 363 588
E-mail: [email protected]
Link: http://www.pluggerz.com