Heliniumweg 6
3133 AX Vlaardingen

T: +31 (0) 10 7920170
[email protected]
https://www.mennens.nl/valbeveiliging


Safe Site powered by Mennens is gespecialiseerd in alle facetten van “Veilig werken op hoogte/veilig werken met valbeveiliging”. De bedrijfsvisie is dat er altijd en door iedereen veilig gewerkt kan worden, maar dat een goede voorlichting en eerlijkheid en openheid daarbij van groot belang zijn!

“Valbeveiliging is een klasse 3 PBM, goed advies is hierbij dus van levensbelang. Safe Site powered by Mennens kan u hierbij helpen met o.a. advies persoonlijke & permanente valbeveiliging/inventarisatie bestaande middelen & voorzieningen/RI&E´s/redding- en evacuatieplan”.

De diensten die wij bieden zijn:

Training: Diverse trainingen gericht op het veilig werken op hoogte/werken met valbeveiliging:

  • Diverse toolboxen
  • Basis trainingen; Veilig werken op hoogte/Klimmen en werken op hoogte/Redden van hoogte
  • Branche trainingen; Werken in windmolens, Redden uit magazijnen
  • Maatwerk trainingen

Verkoop van alle materialen die te maken hebben met werken op hoogte en valbeveiliging; karabijnhaken, harnassen, vallijnen, positioneringslijnen, reddingsmiddelen, hoofdlampen, helmen, touwtakels, driepoten, valblokken, evacuatiemiddelen en bijbehorende accessoires (handschoenen, tassen, kleding)

Installatie: Installeren van permanente voorzieningen zoals: Hekwerk/dakrandbeveiliging, kooiladders, ankerpunten & verticale- en horizontale valbeveiligingssystemen.

Keuring: Van persoonlijke valbeveiligingsmiddelen, permanente valbeveiligingssystemen en valblokken.

Rope Access: Uitvoer van diverse werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken gebruik makend van “werken aan lijnen”. Alle medewerkers van Safe Site powered by Menns zijn IRATA opgeleid.

Op basis van bovenstaande diensten is Safe Site powered by Mennens in staat om een totaalpakket aan te bieden voor het “werken op hoogte”.

Safe Site powered by Mennens: “Uw specialist in veilig werken op hoogte!”

Safe Site powered by Mennens
Heliniumweg 6
VLAARDINGEN 3133 AX
Nederland
Telefoon: +31 (0) 10 7920170
Link: https://www.mennens.nl/valbeveiliging