G. van der Muelenweg 2
Postbus 186
7440 AD  NIJVERDAL
T: 0548 – 63 39 22

TenCate is wereldwijd de grootste producent van beschermende weefsels voor veiligheidskleding. Wij bieden confectionairs een brede collectie aan kwalitatief hoogwaardige en technologisch geavanceerde weefsels voor de kleding van brandweer, defensie en politie, maar ook voor een groot aantal industriële sectoren, zoals chemie, petrochemie en metaal.

Breed aanbod vlamwerende weefsels
TenCate is wereldwijd de grootste verwerker van een groot aantal vlamwerende weefsels, zoals Nomex, PBI, PBO, Kevlar, Lenzing en tal van hightech finishes.

Toonaangevende innovatie
Het wereldwijde R&D-team heeft veel kennis en ervaring op het gebied van hightech weefsels met de unieke eigenschap dat ze voldoen aan de specifieke eisen van confectionairs, industriële wasserijen en eindgebruikers.

Breed scala aan unieke en gepatenteerde weefsels
Onze talrijke innovaties hebben geleid tot een breed scala aan hoog aangeschreven en – in veel gevallen – gepatenteerde weefsels.

Kwaliteitsnormen
Tijdens het productieproces worden de weefsels van TenCate Protective Fabrics voortdurend getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de prestatie-eisen van Europese normen, ISO, de Amerikaanse federale overheid en onze klanten.

Bescherming van miljoenen mensen wereldwijd
Over de hele wereld profiteren mensen van onze beschermende weefsels – van brandweerlieden in New York, Amsterdam en Montreal tot professionals in de Russische olie- en gasindustrie, het Amerikaanse leger, de Noorse marine en veel meer.

TenCate Protect BV
G. van der Muelenweg 2
NIJVERDAL Nederland