Paardeweide 38
4828 EH BREDA
T: 076-5435135
W: www.tractel.com

Tractel® is een wereldwijde veiligheidsspecialist die betrouwbare, innovatieve en rendabele oplossingen voor het werken op hoogte en services levert. Deze oplossingen worden gebruikt in veel verschillende toepassingen bij eindgebruikers, specifiek binnen de lndustrie, Bouw, Energie, Telecom en lnfrastructuurprojecten.

Tractel® oplossingsportfolio omvat:

  • Valbeveiliging – Leidende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen voor het werken op hoogte – valbeveiligingsapparaten (stopfor™, blocfor™, derope™), ankerpunten, harnassen, levenslijnen – maar ook collectieve beschermingsproducten, zoals relingen (BlueWater™), veiligheidspoorten (Fabenco™) en veiligheidsnetten (Knot®).
  • Meten & Regelen – Europese leider in industriële gewichtsmeters, met zijn productassortiment van – dynafor™, handifor™, dynasafe™, dynaline, dynarope, en dynaplug.
  • Hijssen & Heffen – Wereldleider in handbediende staalkabeltakels (tirfor®) en verplaatsbare elektrische takels (tirak™, minifor™), klemmen, loopkatten, haken en grondafhandelingsmateriaal.
  • Tijdelijke & Permanente Toegang – Wereldleider in elektrische takels (tirak™) en aluminium platformen (ALTA, skysafe™), werkplatformen voor het beklimmen van masten, transport platformen en bouwliften/steigers (Scanclimber®), maar ook Gevelonderhoudsinstallaties en permanente toegangsoplossingen voor industrie, infrastructuur en gebouwen.
  • Services – Eigen werkplaats voor inspectie en onderhoud van permanente toegang gereedschap. De werkplaats dient ook voor het algemene onderhoud van mechanische uitrusting en wordt ook gebruikt voor trainingen.

Tractel® is meer dan 70 jaar geleden opgericht en heeft hedendaags een significant aantal productiefaciliteiten in Europa (Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje), Amerika (Minneapolis, Houston), Canada (Toronto, Montreal), China (Shanghai), Singapore en Turkije. Deze faciliteiten worden ondersteunt door gespecialiseerde kenniscentra in R&D, bouwkunde en veiligheidsnormen. Daarnaast heeft Tractel® klanten in 120 landen, dochterondernemingen in 19 landen, 10.000 distributeurs verdeeld over de wereld en rond de 1.100 medewerkers.

Dit netwerk aan kennis, ervaring en binnenlandse ondernemingen maakt het voor Tractel® mogelijk om wereldwijd bereik te realiseren met lokale aanwezigheid.

Tractel Benelux B.V.
Paardeweide 38
Breda 4824 EH
Nederland
Telefoon: 076-5435135
Link: http://www.tractel.com