Van den IJssel Bedrijfskleding BV
Middenweg 12
3401 MB IJsselstein
[email protected]
T: 030 6865003

Van den IJssel Bedrijfskleding BV is een totaalleverancier en specialist op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Centraal in Nederland gevestigd te IJsselstein (UT) waar wij beschikken over een eigen showroom, transferdrukkerij en industriële borduurderij.

Wij verzorgen/ontzorgen onze klanten van a tot z. Dit begint bij het luisteren naar de behoeftes, daarna adviseren en bieden wij vervolgens een passende oplossing.
Wanneer er overeenstemming wordt bereikt over het kleding/pbm-pakket, dan nemen wij op iedere gewenste locatie in Nederland en België de kleding/schoenmaten van uw medewerkers aan.
Vervolgens plaatsen wij dit in een voor u op maat gemaakte webshop zodat er gemakkelijk via een computer, laptop of mobiel 24/7 besteld kan worden. In onze webshops worden alle gegevens per persoon bijgehouden en genereert u gemakkelijk managementinformatie.

In 2016 zijn wij gestart met het opzetten van een eigen label onder de naam RIVER. Onder deze naam zijn we gestart met de productie van veiligheidsschoenen met name gericht op de uitzendbranche. Inmiddels produceren wij ook t-shirts, poloshirts, sweaters, mutsen en RWS-kleding onder het RIVER label.

Duurzaam ondernemen
Onder het motto ‘Koop – Gebruik – Retour – Recycle’ hebben wij een eigen recyclingdienst. Met deze dienst geeft u uw gebruikte bedrijfskleding een tweede leven. Hiermee voldoet u bovendien aan specifieke criteria op het gebied van MVO en duurzaamheid in bijvoorbeeld aanbestedingen en bepaalde certificeringen.

– Middelgrote speler op de Nederlandse markt
– Team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers
– Groot voorraadassortiment
– Logistiek in eigen beheer
– Eigen vermaakatelier
– Eigen transferdrukkerij
– Eigen industriële borduurderij
– ISO 9001 met zelfverklaring
– ISO 26000 MVO met zelfverklaring

Specialismes
– Aanmeten van voeten voor veiligheidsschoenen gebeurt digitaal
– Aanmeten van veiligheidsbrillen op sterkte
– Aanmeten van otoplastieken (passende gehoorbescherming)
– Aanmeten van valbeveiliging en gecertificeerd voor keuringen

Van den IJssel Bedrijfskleding BV
Edisonweg 7
IJSSELSTEIN Nederland
Telefoon: 030 6865003
E-mail: [email protected]
Link: https://www.vandenijssel.com/