Onze maatschappij en economie is voor een groot deel afhankelijk van harde werkers: operators die onze fabrieken laten draaien, scheepsbouwers die onze schepen bouwen en wegenbouwers die onze infrastructuur onderhouden. Daarbij stellen ze zich bloot aan allerhande risico’s en gevaren.

Ondanks alle aandacht voor veiligheid, gebeuren er jaarlijks nog veel ongevallen op de werkvloer. Een groot deel speelt zich af in de bouw, industrie en offshore. De oorzaak ligt veelal in het niet of verkeerd gebruik van PBM en beschermende kleding. De gebruiker is zich vaak niet bewust van de risico’s en onbekend met de wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een kloof tussen de wettelijke verplichting en de toepassing in de dagelijkse praktijk.

Draagvlak en goed gebruik
Als Wijngaarden VeiligGoed willen we bijdragen aan het dichten van deze kloof. Iedereen verdient een veilige en comfortabele werkomgeving. Onze kracht ligt in het aanbieden van hoogwaardige bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Hierbij is expertise van het product en de toepassing van essentieel belang.

Geïnteresseerden kunnen bij ons terecht voor:

  • PBM-advies en onderhoud
  • Veiligheidsartikelen en PBM
  • Veiligheidsschoenen en laarzen
  • Werkkleding en Veiligheidskleding
  • Bedrukking van werkkleding
  • Webshop met klantspecifieke assortimenten

Postbus 50 (3360 AB)
Trapezium 400 (3364 DL)
Industrieterrein Noord Oost Kwadrant
Sliedrecht

T: 0184 43 44 55
E: [email protected]
I: www.veiliggoed.nl

Wijngaarden Veilig Goed BV
Trapezium 400
SLIEDRECHT Nederland