Industrielaan 24
5406 XC Uden
Postbus 116
5400 AL Uden

T: 0413  24 44 44
F: 0413  24 44 99

www.wiltec.nl
[email protected]


Een verantwoorde en veilige werkplek. Dat is waar het Wiltec om gaat. Daarom leveren wij een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding, afgestemd op elke situatie. Dankzij dit brede pakket levert Wiltec totaaloplossingen voor iedere organisatie.
Met een team van ruim 245 deskundigen uit de praktijk, opereert Wiltec in de Benelux en Duitsland. Het resultaat? Kwalitatief, betrouwbaar en altijd goed. Van standaard producten tot en met effectieve, kostenbesparende projecten. Een compleet assortiment met uitsluitend A-merken en innovatieve knowhow binnen een solide organisatie.
Voorbeelden van de service die Wiltec biedt: een online bestelsysteem in combinatie met persoons- en verbruiksregistratie, een eigen Service Center voor onderhoud, keuring, reparatie en certificering van al uw beschermingsmiddelen en een eigen emblemenservice in combinatie met per persoon verpakken en verzenden. Zo heeft u geen omkijken naar de veiligheid in uw organisatie en voldoen alle artikelen en apparatuur altijd aan de geldende normen.
Wiltec werkt. Voorop in veiligheid!

Wiltec BV
Industrielaan 24
UDEN Nederland