Nieuw bestuurslid Theo de Vliegh (Trital)

Onlangs is toegetreden tot het bestuur een van de leden van het eerste uur (toen nog AVAG), Theo de Vliegh algemeen directeur bij Trital. Theo was destijds bij de oprichtingsvergadering in 1994. Dat de tijd vliegt is natuurlijk een cliche, maar er is in de branche wel het een en ander veranderd.

Een belangrijk feit is de kwaliteitsslag die de VVGW-leden maken en hebben gemaakt. Onder druk van onder meer Europese wetgeving en eisen van de klanten was het maken van die slag onvermijdelijk. Verenigd in de VVGW is het kwaliteitsdenken gegroeid en wordt professionaliteit in kennis en ervaring steeds duidelijker.

Safety and Health @ Work beurs naar een hoger niveau brengen

Theo herkent en erkent dat als ‘ouwe rot in het vak’, hij tegenwoordig meer tijd heeft in zijn agenda en heeft een weloverwogen beslissing genomen bestuurslid te worden. ‘Het is zeker weloverwogen’, zegt Theo. ‘Om deze vrijwillige taak goed uit te voeren, moet je je realiseren dat dat tijd kost, maar ik doe het graag en verheug me op de samenwerking met de overige bestuursleden. En’, zo vervolgt Theo, ‘als jarenlang deelnemer aan eerst de Arbobeurs, nu Safety and Health @ Work wil ik mij inzetten de kwaliteit van deze belangrijke beurs met het bestuur naar een hoger niveau te tillen vanuit een begeleidende rol en een verbetering van de externe presentatie.