Onlangs heeft de VVGW Breur IJzerhandel als nieuw lid mogen verwelkomen. Sinds 1928 is Breur IJzerhandel uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment. Van aandrijftechniek, bouwproducten, gereedschappen, installatietechniek tot hang- en sluitwerk. En alles wat daar tussenin zit, waaronder inmiddels een belangrijke tak Persoonlijke Beschermingsmiddelen.

Breur IJzerhandel bestaat vandaag de dag uit drie grote filialen in Capelle aan den IJssel, Den Haag en Rotterdam. Het bedrijf richt zich op bouw, infra en industrie en wordt aangestuurd door de 4e generatie Breur, Petra en Linda Breur. Petra: “IJzerwaren zijn diep verankerd in ons DNA. We zijn een solide familiebedrijf dat zorgvuldig de producten en diensten hebben doen groeien. PBM is een tak die langzaam maar zeker groter en groter wordt. Een grote rol daarin is een veranderende markt op het gebied van veiligheid, waarbij natuurlijk de Arbowetgeving en de EU wet- en regelgeving sterk van invloed zijn.”

Breur IJzerhandel B.V.

Petra vervolgt: “Een sterke motivatie om lid te worden van VVGW is onder meer dat wij ons steeds verder professionaliseren in PBM. Het is vanuit veiligheidsoogpunt van de PBM-gebruikers van groot belang dat ze deskundig worden geadviseerd. Onze kennis en ervaring in combinatie met het lidmaatschap van VVGW zal dat naar verwachting zeker versterken!”

Kijk voor meer informatie op de uitgebreide website: www.breur.nl. Of neem contact op met Petra Breur op [email protected]

Foto: Petra Breur, Breur IJzerhandel