Nieuwe mobiele presentatie helaas NIET te zien op Safety & Health @ Work

Na vele jaren trouwe dienst is er afscheid genomen van de mobiele presentatie voor beurzen, evenementen en presentaties in het algemeen onder de naam AVAG. Het nieuwe ontwerp is aangepast naar de toekomst van de VVGW. Een jeugdige en diverse uitstraling die goed weergeeft waar de branche van PBM om draait.

Op 7 maart jl. hebben we een professionele fotoshoot gedaan op locatie bij een van de leden met modellen Annouk en Lionel op de voorgrond. Eenmaal ‘in het pak gehesen’ bleek dat kleren niet alleen de man maar ook zeker de vrouw maken. Met het oog op dat steeds meer vrouwen de weg vinden naar technische beroepen wilden we dat zeker in onze nieuwe presentatie laten terugkomen. En zeker met jonge mensen, want de jeugd heeft immers de toekomst.

Nieuw aan de presentatie is dat het ontwerp ook geschikt is gemaakt voor de, aan VVGW gelieerde, Stichting Safety Sign. Met deze presentatievorm kunnen VVGW en Stichting Safety Sign onafhankelijk van elkaar zich presenteren, maar eveneens gezamenlijk. Op de foto’s gemaakt in de werkplaats van de leverancier zijn de combinatiemogelijkheden goed te zien.

Vakbeurs Safety&Health@Work editie 2020 gaat niet door

Helaas kwam op 28 september het Kabinet met aangescherpte maatregelen om de coronacrisis te bestrijden. De organisatie vindt het niet verantwoord deze editie van Safety&Health@Work doorgang te laten vinden. Het bericht van de organisatie treft u hierbij integraal aan.