SafeSite Valbeveiliging eind december bij Mennens onder een dak

In december 2019 verhuist SafeSite Valbeveiliging van Alblasserdam naar het onderkomen van Mennens in Rotterdam. Een logische stap in verdere groei en het onder een dak brengen van de diverse disciplines in valbeveiliging. In 2011 kocht de Mennens Groep marktleider in hef- en hijsmiddelen SafeSite. Mennens maakt sinds 2012 onderdeel uit van investeerder Axel Johnson International. Axel Johnson beschouwt Mennens als een long term investment en ziet duidelijk de groeipotentie in de verdergaande specialisatie van hijs- en hefmiddelen in combinatie met het bijzondere vak van het geven van trainingen en het uitvoeren van inspecties. SafeSite sluit zich hier nu fysiek bij aan.

Nieuwe structuur, Safe Site powered by Mennens

Dirk van Blijswijk, 14 jaar geleden begonnen als trainer Valbeveiliging bij SafeSite en omhoog geklommen tot directeur, is blij met de efficiencyslag die nu wordt gemaakt. Dirk: “Het zijn goede ontwikkelingen. We kunnen vanuit de locatie Rotterdam alles wat komt kijken bij veilig werken op hoogten (en ondergronds) aanbieden. Een nieuwe trainingslocatie, het Expertise Center dat nieuwe trainingsfaciliteiten, een showroom en een compleet demo- en oefendak biedt in combinatie met uitgebreid advies op specifieke situaties en een complete beschikbaarheid van hijs- en hefmiddelen en valbeveilingsmaterialen is natuurlijk ideaal.”

Primeur: nieuw logo

Met deze frisse positieve veranderingen wordt ook het SafeSite-logo vernieuwd. Het VVGW Vlugschrift heeft de primeur gekregen het te mogen presenteren.

 

Voor meer informatie: Dirk van Blijswijk, [email protected]