Opleiding, kennisdeling en het bijhouden van vakkennis is een van de speerpunten van de VVGW. Om je kennis op peil te houden bereiden we in diverse thema werkgroepen nieuwe e-learnings voor en houden bestaande actueel.

[Nieuws vanuit de werkgroep Opleiding]

De e-learning ‘Advisering wet- en regelgeving’ is weer helemaal actueel. Je kunt je aanmelden voor deze basistraining via deze website. Om zo je kennis te updaten en te toetsen.

Ook de e-learning ‘Handbescherming’ passen wij momenteel aan en is in de afrondende fase. Deze bevat een update van de nieuwe normeringen, net als de module ‘Voetbescherming’. In deze online trainingen leer je meer over de productgroep, de normeringen en de belangrijkste aandachtspunten om tot het juiste advies te komen.

Samenwerking met opleidingsinstituut Copla
Naast de e-learning modules heeft de VVGW ook een samenwerking met opleidingsinstituut Copla. Deze samenwerking is om de kwaliteit en het kennisniveau binnen de branche te bevorderen en te garanderen. De eerstvolgende opleiding PBM adviseur start woensdag 3 november.

Interesse online training en deelname werkgroep
Geïnteresseerd in een van de e-learnings of trainingen van Copla? Kijk voor meer informatie op de website.
Wil je zelf deelnemen in een werkgroep over een bepaald onderwerp? Bijvoorbeeld over werkkleding, valbeveiliging, gehoorbescherming? Stuur dan een e-mail naar [email protected]