Veiligheidsspecialist Eurosafe Solutions voortaan Eurosafe

feb 7, 2024 | actualiteiten homepage, Nieuws

Na de eerdere overname van R3B Safety & Rescue en De Brandwacht.nl door Eurosafe Solutions gaan de drie bedrijven vanaf 1 februari 2024 verder onder een nieuwe naam: Eurosafe. Het bedrijf met vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België heeft niet alleen een nieuwe naam, maar heeft ook hun dienstverlening verder ontwikkeld.

Het bedrijf heeft meer diepgang toegevoegd aan hun diensten. Hierbij is gekeken naar risico-inventarisatie en evaluatie- en reddingsplannen. Van het monteren van veiligheidsvoorzieningen tot het leveren van stand-by rescueteams en brandwachten. Maar ook naar training in veilig werken, inspectie, keuring en onderhoud.

De cirkel is rond
Mark Dubbink, ceo van Eurosafe, is ontzettend blij met de samenvoeging van de drie merken: “Door deze overnames kunnen wij onze klanten beter ondersteunen. Veiligheid vraagt namelijk om een andere blik en perspectief. Als specialist zien we wat elke situatie vraagt en weten we wat nodig is. Zo komen we tot oplossingen waarop je kunt vertrouwen. Het past volledig in ons Safety Circle® model. Met dit veiligheidsconcept bieden we een managementtool om de veiligheid, kwaliteit en waarde van gebouwen en objecten te waarborgen.”

Nieuwe naam, nieuwe huisstijl, nieuw hoofdkantoor
Om al deze nieuwe ontwikkelingen compleet te maken heeft het bedrijf gekozen voor een nieuw logo, nieuwe huisstijlkleuren en een nieuw hoofdkantoor in Zwolle aan de Punterweg in Zwolle. Dit bedrijfsgebouw, gerealiseerd door Aan de Stegge Twello, telt 9.200 vierkante meter aan bedrijfsruimte en kantoor. Met als letterlijk hoogtepunt het nieuwe trainingscentrum van twintig meter hoog. In dit trainingscentrum kunnen alle denkbare scenario’s nagebootst worden, op hoogte en in besloten ruimten.

> Meer informatie

Nieuws

ESF: feedback op effectbeoordeling digitale gebruikersinstructies

ESF vraagt leden van VVGW om feedback te geven om de economische impact van het digitaliseren van gebruikersinstructies te kunnen beoordelen. De EU-Commissie wil de lasten voor de industrie te verminderen en daarom bekijkt DG GROW de mogelijkheid om gebruikersinstructies in digitaal formaat beschikbaar te maken voor de PBM-sector.

VVGW ledenbezoek bij Bata Industrials

Het eerste VVGW ledenbezoek van 2024 is aan Bata Industrials. Het bestuur van Vereniging Veilig & Gezond Werken sprak met Martijn Mathot, Managing Director en Ronald Batenburg, Sales Director Europe. Het bestuur vindt het belangrijk te weten wat er leeft onder de leden. Daarom zijn ze in 2023 gestart met ledenbezoeken.

Terugkijken: kennissessie over pbm gehoorbescherming

Veilig en gezond werken, daar hoort Gehoorbescherming als persoonlijke beschermingsmiddel bij. De juiste gehoorbescherming is niet alleen een investering in veiligheid, maar óók productiviteit. Daarom delen onze deskundigen van de VVGW-werkgroep Gehoorbescherming hun kennis. Wil je er meer over horen? Bekijk dan deze kennissessie.