VVGW op vakbeurs Safety&[email protected] 5 en 6 oktober

sep 6, 2022 | actualiteiten homepage, Agenda, Nieuws

De 6e editie van de vakbeurs Safety&[email protected] vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden. VVGW is ook aanwezig met een stand en organiseert een ontbijtsessie. We ontmoeten je graag op de beurs.

Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De vakbeurs Safety&[email protected] biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten.

Uitnodiging 5 oktober: VVGW Ontbijtsessie Safety&[email protected]
Voor een goed begin nodigen we VVGW leden graag uit voor een ontbijtsessie op 5 oktober. Kom vooral langs tussen 9.00 -10.00u (vrije inloop).

Willen jullie je tevoren melden? Dan kunnen wij voldoende ontbijt regelen! Alvast bedankt en graag tot 5 oktober in Ahoy!

Info
> Meer over Safety&[email protected]
> Aanmelden voor VVGW Ontbijtsessie 5 oktober

Nieuws

Veel ongelukken bij installatie zonnepanelen

Meer dan veertig ongevallen vonden er in 1,5 jaar tijd plaats bij installatie van zonnepanelen. Bij controles van de Nederlandse Arbeidsinspectie werd in meer dan 70% van de gevallen de Arbowet overtreden.

Ontdek nieuw online platform EU-wetgeving

EU Law in Force is een nieuwe website die snel en gemakkelijk toegang biedt tot het huidige toepasselijke recht van de Europese Unie. Speciaal gericht op niet-experts. Het is toegankelijk via het portaal van het Publicatiebureau van de Europese Unie.

Nieuwe arboregelgeving in 2023

In 2023 wordt weer nieuwe arboregelgeving van kracht. Ook laten eerdere wetswijzigingen hun invloed gelden. Ten slotte zijn er voorstellen waarvan komend jaar zal blijken of ze daadwerkelijk leiden tot nieuwe regelgeving. Arbo-online.nl zet alles op een rij. Waarmee...