VVGW op vakbeurs Safety&[email protected] 5 en 6 oktober

sep 6, 2022 | actualiteiten homepage, Agenda, Nieuws

De 6e editie van de vakbeurs Safety&[email protected] vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden. VVGW is ook aanwezig met een stand en organiseert een ontbijtsessie. We ontmoeten je graag op de beurs.

Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De vakbeurs Safety&[email protected] biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten.

Uitnodiging 5 oktober: VVGW Ontbijtsessie Safety&[email protected]
Voor een goed begin nodigen we VVGW leden graag uit voor een ontbijtsessie op 5 oktober. Kom vooral langs tussen 9.00 -10.00u (vrije inloop).

Willen jullie je tevoren melden? Dan kunnen wij voldoende ontbijt regelen! Alvast bedankt en graag tot 5 oktober in Ahoy!

Info
> Meer over Safety&[email protected]
> Aanmelden voor VVGW Ontbijtsessie 5 oktober

Nieuws

Symposium Transparant Toezicht op 13 oktober

De Nederlandse Arbeidsinspectie organiseert het symposium Transparant Toezicht op donderdag 13 oktober 2022 van 10:00 uur tot 16:30 uur in de Mauritskazerne te Ede. Het symposium wordt georganiseerd door het Programma Certificatie en Markttoezicht van de Nederlandse...

Interview met nieuwe VVGW voorzitter Theo de Vliegh

Theo de Vliegh is sinds 2019 bestuurslid van VVGW en nu nieuw in de rol van voorzitter. Wat is zijn motivatie en ambitie? ‘Ik neem het stokje over van Oscar Breure, die het voorzitterschap heel goed heeft opgepakt. Hij had veel goede plannen en die zijn allemaal komen...

Reconstructie ‘nationale mondkapjescrisis’

De Correspondent heeft een reconstructie gemaakt van de ‘nationale mondkapjescrisis’. Alle aandacht gaat naar één omstreden zaak: de miljoenendeal van Sywert van Lienden en zijn zakenpartners met de Nederlandse overheid. Waarom bleef de overheid maar mondkapjes inkopen? Welke rol speelden media en politiek daarin? En: was er eigenlijk wel een mondkapjestekort?