VVGW Opfrisdag voor adviseurs PBM op 15 november 2022

sep 25, 2022 | actualiteiten homepage, Nieuws

De eerstvolgende VVGW Opfrisdag is gepland op dinsdag 15 november 2022. Als de pasjes “Adviseur Persoonlijke Beschermingsmiddelen” (PBM) van de medewerkers op dit moment niet meer geldig zijn of binnenkort verlopen, dan kun je ze aanmelden voor deze opfrisdag zodat de pasjes weer met 3 jaar verlengd worden.

Tijdens de VVGW Opfrisdag wordt er aandacht besteed aan het opfrissen t.a.v. wetgeving en adviesvaardigheid. De deelnemers ontvangen op basis van aanwezigheid een nieuw pasje en een bewijs van deelname. De kosten voor deelname zijn € 303,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, nieuw pasje, bewijs van deelname en lunch, maar exclusief BTW.

Info & Aanmelding
> De lesdag wordt gehouden op dinsdag 15 november 2022 van 09.00 uur tot 17.00 uur.
> Locatie is Kader Academy (voorheen Copla), Prins Mauritslaan 45C in Harderwijk.
> Voor de aanmelding kun je gebruik maken van bijgevoegd aanmeldformulier.
> Verzoek om dit formulier, tezamen met een pasfoto in JPEG-formaat, te sturen naar [email protected]

Nieuws

Aftrap campagne Werken met Valbeveiliging ‘Haak aan!’ op vakbeurs

Na het succes van Ademnood 2.0 zet Vereniging Veilig & Gezond Werken met elkaar een campagne op rondom Werken met Valbeveiliging. De aftrap is op 5 oktober 2022 tijdens de vakbeurs Safety&[email protected] in Rotterdam Ahoy. Onder de naam ‘Haak aan!’ nodigen wij iedereen uit mee te doen en mee te denken. Theo de Vliegh, voorzitter van VVGW haakte als eerste aan.

Terugblik bestuursperiode Hans Milders

Dit jaar heeft Hans Milders afscheid genomen als bestuurslid van Vereniging Veilig en Gezond Werken. Hij was bij de oprichting betrokken en is sindsdien altijd actief geweest. Een terugblik.