VVGW Opfrisdag voor adviseurs PBM op 15 november 2022

sep 25, 2022 | actualiteiten homepage, Nieuws

De eerstvolgende VVGW Opfrisdag is gepland op dinsdag 15 november 2022. Als de pasjes “Adviseur Persoonlijke Beschermingsmiddelen” (PBM) van de medewerkers op dit moment niet meer geldig zijn of binnenkort verlopen, dan kun je ze aanmelden voor deze opfrisdag zodat de pasjes weer met 3 jaar verlengd worden.

Tijdens de VVGW Opfrisdag wordt er aandacht besteed aan het opfrissen t.a.v. wetgeving en adviesvaardigheid. De deelnemers ontvangen op basis van aanwezigheid een nieuw pasje en een bewijs van deelname. De kosten voor deelname zijn € 303,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, nieuw pasje, bewijs van deelname en lunch, maar exclusief BTW.

Info & Aanmelding
> De lesdag wordt gehouden op dinsdag 15 november 2022 van 09.00 uur tot 17.00 uur.
> Locatie is Kader Academy (voorheen Copla), Prins Mauritslaan 45C in Harderwijk.
> Voor de aanmelding kun je gebruik maken van bijgevoegd aanmeldformulier.
> Verzoek om dit formulier, tezamen met een pasfoto in JPEG-formaat, te sturen naar [email protected]

Nieuws

ESF: feedback op effectbeoordeling digitale gebruikersinstructies

ESF vraagt leden van VVGW om feedback te geven om de economische impact van het digitaliseren van gebruikersinstructies te kunnen beoordelen. De EU-Commissie wil de lasten voor de industrie te verminderen en daarom bekijkt DG GROW de mogelijkheid om gebruikersinstructies in digitaal formaat beschikbaar te maken voor de PBM-sector.

VVGW ledenbezoek bij Bata Industrials

Het eerste VVGW ledenbezoek van 2024 is aan Bata Industrials. Het bestuur van Vereniging Veilig & Gezond Werken sprak met Martijn Mathot, Managing Director en Ronald Batenburg, Sales Director Europe. Het bestuur vindt het belangrijk te weten wat er leeft onder de leden. Daarom zijn ze in 2023 gestart met ledenbezoeken.

Terugkijken: kennissessie over pbm gehoorbescherming

Veilig en gezond werken, daar hoort Gehoorbescherming als persoonlijke beschermingsmiddel bij. De juiste gehoorbescherming is niet alleen een investering in veiligheid, maar óók productiviteit. Daarom delen onze deskundigen van de VVGW-werkgroep Gehoorbescherming hun kennis. Wil je er meer over horen? Bekijk dan deze kennissessie.